Atsko Sportwash -Tvättmedel för träningskläder

Sportwash är ett tvättmedel som är skonsamt mot dina funktionskläder och mot naturen. Det tar effektivt död på de bakterier som orsakar illaluktande träningskläder. Fri från blekmedel, fosfater, mjukgörare och parfym. Rekommenderas av Runon!
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Atsko
Tillverkarens artikelnr: AT1338S
EAN: 0074928133850
*
49,00 kr
45,00 kr

Glöm illaluktande träningskläder

Ett effektivt och milt tvättmedel, skonsamt för känsliga plagg, exempelvis dina träningskläder. Inga rester lämnas kvar i klädena efter sköljning. Tar effektivt bort dålig lukt och är fri från blekmedel, fosfater, mjukgörare och parfym.

Miljövänligt och effektivt

Rekommenderas varmt av Runon

Sport-Wash är ett milt, miljövänligt och säkert tvättmedel. Kan användas till alla tvättbara material och är säkert även mot känsliga plagg. Passar perfekt att tvätta dina träningskläder i.
Tvättmedlet är skonsamt mot känslig hy. Till skillnad mot många andra tvättmedel på marknaden så lämnar inte Sport-Wash kvar några som helst substanser efter sköljning. Tvätten blir ren och inga klara färger har mattats eller skadats. 

Effektiv mot fläckar

Sportwash klarar av riktigt tuffa fläckar från jord, blod och gräs utan problem vilket är imponerade för ett medel som ändå är så milt. Medlet innehåller inga blekmedel, mjukgörande medel, fosfater eller parfym. Sportwasg är helt enkelt ett suveränt tvättmedel utan konstigheter!

 

Dosering

Häll i ca 3cl (en kork) med Atsko Sportwash i tvättmaskinen för tvätt av känsliga material som exempelvis dina träningskläder. Atsko lämnar inga rester och kommer inte att skada eller matta ut färgen på dina material.

Kunder som köpte denna köpte också

Tailwind Nutrition sportdryck fuel Stickpacks. Med koffein

Som Endurance fuel men med en Extra kick! Koffein har visat sig kraftigt öka prestationen under konditionsträning både vid hög och låg intensitet. Tailwind portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekvämt att hantera under långpass. Riv bara upp påsen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för en timme till! Inget kladd eller stök.
25,00 kr

Gococo löparstrumpa Trail Running

Gococos Trail Running löparstrumpa är perfekt för löpning på ojämnt och fuktigt underlag. Till exempel stigar eller i obanad terrräng, utvecklad för att ge stöd och hålla dig torr
179,00 kr 149,00 kr

Tailwind Nutrition sportdryck Endurance fuel Stickpacks

Tailwind sportdryck i portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekväma att hantera under långpass. Riv bara upp förpackningen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för ännu en timme löpning! Inget kladd, inget stök.
25,00 kr

Injinji tåstrumpor för löpare Trail MW Mini-C Granite

En Löparstrumpa i coolmax-material, med extra dämpning för dig som älskar traillöpning längs stigar i skogen.
169,00 kr 149,00 kr
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare