Carex Elastic Kinesiology Tape Plus - kinesiotejp

Elastisk kinesiotejp som fäster bra mot huden och ger ett kraftigt stöd åt ömmande muskler, senor och leder. Begränsar inte rörelsefriheten. Kinesiotejpen bör vara en del av ditt privata apotek
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: CareX
Tillverkarens artikelnr: CX1025R005
EAN: 7024530031191
*
89,00 kr
75,00 kr

Kinesiotejp Carex Elastic Plus

Kinesiotejpen används av både idrottsutövare och motionärer och är en stabil kinesiotejp med väldigt god vidhäftning, den kan sitta uppp till fem dagar.

Kinesiotejpen begränsar inte din rörlighet, men sörjer för en ökad sensorisk funktion, stöd och stabilitet till muskler, leder och senor.

 

Kinesiotejp i ditt apotek

Kinetic Kinesiology Tape lyfter huden över de ömmande området eller skadestället och på så vis ökar cirkulatonen samtidigt som trycket minskar. Detta ger bra resultat mot ömma och stela muskler som behöver plats på grund av svullnad och inflammation. 

Kinesiotejpen bidrar även att kyla ner varma muskler och sörja för att restämnen i muskler/skadeområden transporteras bort fortare. Kinetic Kinesiology Tape kan även ha en viss smärtlindrande effekt då den avlastar det skadade området. Det är alltid smart att ha en rulle kinesiotejp i ditt privata apotek tillsammans med ett par kylpåsar

 

Hur använder man Kinesiotejp?

Tejpen är tillverkad av behaglig bomull som andas och har väldigt bra elastisk förmåga. Kinetic Kinesiology Tape kan användas i 5-7 dagar och även när man duschar.

Appliceras ca 30 minuter före träning. Rengör huden väl och se till att huden är torr innan användning.

Det finns många instruktionsvideor på internet och ett tips är att följa många av de instruktionerna. Kinesiotejp för avlastning av hälsporre, hälsenor, löparknä och så vidare anses effektiva och rekommenderas ofta av sjukgymnaster, fysioterapeut och naprapater. Så se till att köpa hem någon rulle kinesiotejp till apoteket!

 

  • Gör iordning kinesiotejpbitarna i förväg.

  • Huden ska vara ren och torr.

  • Raka bort hår för enklare tejpning.

  • Avsluta med ett "ankare" 4–5 cm ostretchad tejp.

 

Kinesiotejpens egenskaper

Mått tejp: 5cm x 5m.

Kunder som köpte denna köpte också

Tailwind Nutrition sportdryck fuel Stickpacks. Med koffein

Som Endurance fuel men med en Extra kick! Koffein har visat sig kraftigt öka prestationen under konditionsträning både vid hög och låg intensitet. Tailwind portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekvämt att hantera under långpass. Riv bara upp påsen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för en timme till! Inget kladd eller stök.
25,00 kr

Gococo Löparstrumpa Light Sport

Gococos Light Sport strumpa är låg och mycket lätt, en given följeslagare på löparpassen, men fungerar lika bra på gymmet eller i cykelskon
Från 89,00 kr

Injinji tåstrumpor för löpare Trail MW Crew Granite

En kraftig, varm och bekväm tåstrumpa anpassad för traillöpning höst, vinter och vår
179,00 kr 159,00 kr

Injinji tåstrumpor för löpare Run LW Mini-C Black

En diskret och neutral tåstrumpa som fungerar lika bra på träning som till vardags.
139,00 kr 105,00 kr
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare