Compressport ArmFORCE armsleeve

Spring snyggt med bekväma och värmande armsleeves för det tidiga morgonpasset, finns i flera färger för att matcha din övriga outfit...
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Compressport
Tillverkarens artikelnr: ASAF99T3
EAN: 7640145323409
*
*
325,00 kr
185,00 kr

Springer du till o från jobbet? Har du funderat hur du skall klä dig när det är svalt på morgonen men väldigt varmt på eftermiddagen? Kanske Compressport ArmFORCE armsleeve är lösningen.

Compressport ArmFORCE armsleeve har en lätt komprimerande funtion, men framför allt fungerar den som ett värmande extra plagg en kall morgon. De är sydda utan sömmar för bästa komfort.

 

Tips

  • Lämna jackan hemma, under de svala morgontimmarna springer du till jobbet med T-shirt och armsleeves, på hemvägen förvarar du ärmarna i fickan eller väskan, Compressport ArmFORCE armsleeve tar nästan ingen plats och väger endast 60 gram.
  • När solen stiger och det blir varmare ute, tryck då bara ner Compressport ArmFORCE armsleeve på handleden och använd dem som svettband.
  • Dessa sleeves fungerar utmärkt för andra sporter exempelvis cykling.
  • Spring snyggt! Compressport ArmFORCE armsleeve finns i flera färger, välj en som matchar din outfit.
  • Ha alltid med dig dessa under dina springturer, väldigt skönt att dra på för att hålla värmen om man tvingas stanna.

 

 

Kunder som köpte denna köpte också

Compressport Löparskärm VISOR cap

En löparskärm för alla löpare och triatleter! Finns i flera fina färger så det är lätt att matcha med din övriga utrustning.
195,00 kr 149,00 kr

Gococo löparstrumpa Technical Cushion

Gococos Technical Cushion är en strumpa vi rekommenderar att nöta mil efter mil i. Med dämpning i häl och framfotsparti och tillverkad i ett snabbtorkande material motverkar strumpan skav och blåsor när du tränar.
129,00 kr

Gococo Löparstrumpor Compression

Håll dig piggare och fräschare längre med kompressionsstrumpor. Det behagliga trycket över vadmuskeln ökar blodcirkulationen när du är aktiv, det gör att musklerna återhämtar sig effektivare.
259,00 kr 179,00 kr
vi utrustar löpare