Vi är ledsna - denna produkt har sprungit iväg på sin sista löprunda och är inte längre tillgänglig

Compressport vadskydd Calf R2 PRO SWISS

Det här en produkt utvecklad för världseliten, skapad för långa dynamiska pass som ultralöpning. Ett vadskydd för dig som vill ha det absolut bästa, Calf R2 PRO SWISS hjälper dig prestera även under den där sista milen när du är som allra tröttast...
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Compressport
Tillverkarens artikelnr: R2-CH9999-T3
EAN: 7640163792713
*
*
575,00 kr

Compressport Calf R2 PRO SWISS sitter som ett smäck runt vaden, hela vägen från det att du packar upp produkten tills dess du drar den över vaden och ger dig ut på en första testrunda så förmedlar den en känsla av kvalité, våran erfarenhet av Compressport vadskydd är att de sedan håller kompressionen vid liv i flera år, elasticiteten mattas inte ut.

Compressport Calf R2 PRO SWISS har en rad prestationshöjande egenskaper, exempelvis att den fördröjer utmattning i vaderna, minskar smärtan som kan uppstå efter ett antal mil, den motverkar stelhet, kramp och muskelskador.

Denna Calf rekommenderas för dig som springer ultra och den skall användas vid ultralopp. Under träning eller vid kortare distanser samt om du använder calfs för att skynda på återhämtningen rekommenderas i stället Compressport Calf R2 v2.

  • 63% Polyamid
  • 28% Elastan
  • 9% Polyester

Väger endast 11 gram

 

vi utrustar löpare