Gococo löparstrumpa Technical Cushion

Gococos Technical Cushion är en strumpa vi rekommenderar att nöta mil efter mil i. Med dämpning i häl och framfotsparti och tillverkad i ett snabbtorkande material motverkar strumpan skav och blåsor när du tränar.
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Gococo
Tillverkarens artikelnr: STLR001002M
EAN: 7340082400057
*
*
129,00 kr

Mängdträningsstrumpan

Gococos Technical Cushion

En bekväm träningsstrumpa anpassad för löpning och andra pulshöjande aktiviteter. En strumpa vi rekommenderar för mängdträning att nöta mil efter mil i. Förstärkningarna i tårna har en skyddande effekt, men ökar också strumpornas livslängd. Strumpan är tillverkad i ett extremt snabbtorkande material vilket motverkar skav och blåsor när du tränar.

Strumpan är medelhög, men den ger samma frihetskänsla som en riktigt låg strumpa och samtidigt ett visst skydd åt fotknölarna om du springer i terrängen. För att ge extra skydd åt fotens mest utsatta punkter är strumpan försedd med förstärkningar vid tår och häl, strumpan är dessutom försedd med resår runt hålfoten för extra stöd och support. 

Egenskaper

• Vadderad i tå och häl
• Resår i hålfoten

OBS! Notera att detta är en ny uppdaterad version av Technical Cushion med nya materialval
Material: 38% 37.5 Technology yarn 30% Polyamide 17% Lycra 13% Elastan 2% Nylon

37.5 Technology materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår och blåsor när du är aktiv. 

Specifikationer
Skaftstorlek Medium
Material 37,5
Kompression Nej
Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Gococo löparstrumpa Technical Cushion High Wool

En ullstrumpan man drar på sig när utetemperaturen sjunker. Tillverkad i varm merinoull med egenskapen att hålla värmen även när det blir fuktigt. Förstärkt i häl och tå och med stödjande resår i hålfoten.
169,00 kr 125,00 kr

Gococo Löparstrumpa Light Sport

Gococos Light Sport strumpa är låg och mycket lätt, en given följeslagare på löparpassen, men fungerar lika bra på gymmet eller i cykelskon
Från 99,00 kr

Compressport Löparskärm VISOR cap

En löparskärm för alla löpare och triatleter! Finns i flera fina färger så det är lätt att matcha med din övriga utrustning.
195,00 kr 149,00 kr

Compressport SWEAT band 3D dots - svettband

Ergonomiskt svettband från Compressport finns i flera färger. Levereras i 2-pack.
125,00 kr
vi utrustar löpare