Gococo löparstrumpa Trail Running

Gococos Trail Running löparstrumpa är perfekt för löpning på ojämnt och fuktigt underlag. Till exempel stigar eller i obanad terrräng, utvecklad för att ge stöd och hålla dig torr
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Gococo
Tillverkarens artikelnr: STRR003115M
EAN: 7340082406677
*
179,00 kr
149,00 kr

Trailrunning

Trailrunning innebär att man man springer på stigar i ojämn terräng där underlaget kan vara allt från tort med bra grepp till lerigt, blött och halt. Detta ställer högre krav på utrustningen jämfört med om du springer på landsväg.

Gococos Trail Running strumpa är en perfekt strumpa för löpning på ojämnt och fuktigt underlag så som stigar och off-road.

Design

Strumpan är designad för att ge ett kraftigt stöd över ankel och hålfot i ojämn och stenig terräng samtidigt som det snabbtorkande materialet 37.5 Technology snabbt transporterar bort fukten från foten. 

Egenskaper

Trail Running strumpan torkar snabbt och förblir lätt även när den är våt.  
Material: 53% Polyamid 41% 37.5 Technology garn 6% Elastan

Specifikationer
Skaftstorlek Låg
Material 37,5
Kompression Nej
Kunder som köpte denna köpte också

Atsko Sportwash -Tvättmedel för träningskläder

Sportwash är ett tvättmedel som är skonsamt mot dina funktionskläder och mot naturen. Det tar effektivt död på de bakterier som orsakar illaluktande träningskläder. Fri från blekmedel, fosfater, mjukgörare och parfym. Rekommenderas av Runon!
49,00 kr 45,00 kr

Tailwind Nutrition sportdryck fuel Stickpacks. Med koffein

Som Endurance fuel men med en Extra kick! Koffein har visat sig kraftigt öka prestationen under konditionsträning både vid hög och låg intensitet. Tailwind portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekvämt att hantera under långpass. Riv bara upp påsen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för en timme till! Inget kladd eller stök.
25,00 kr

Tailwind Nutrition sportdryck Endurance fuel Stickpacks

Tailwind sportdryck i portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekväma att hantera under långpass. Riv bara upp förpackningen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för ännu en timme löpning! Inget kladd, inget stök.
25,00 kr

Gococo Löparstrumpa Compression Superior

Gococos Compression Superior är en kompressionsstrumpa som ger ett kraftigt stöd över vaden. Kompressionsstrumpan är strumpan du skall välja när du behöver extra stöd. Exempelvis under långa, tuffa pass. Finns i flera härliga färger
349,00 kr 269,00 kr
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare