Injinji Outdoor MW Crew

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull för den ultimata fotkomforten och prestandan. Strumpan är som gjord för ultralöpning eller långa vandringar.
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Injinji
Tillverkarens artikelnr: I223370-CBS-M
EAN: 761072928455
*
229,00 kr
189,00 kr

Injinji Outdoor MW Crew

Strumpan som är tillverkad med en blandning av merinoull, nylon och spandex är anatomiskt formad för att ge ett bra skydd mot skavsår och friktion.

Injinji Outdoor har en bra förmåga att transportera fukt och hjälper till att hålla fötterna torra även på längre turer. De lämpar sig därför utmärkt för längere vandringar eller vid ultralöpning.

Materialet torkar snabbt och håller fötterna luktfria. Strumpan är i Crew höjd, det inebär att den når en bit över ankeln och sitter bra på foten.

 

 

Injinji Outdoor

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull för den ultimata fotkomforten och prestanan. Outdoor är designad för att ge en bra nivå på stoppning, stabilitet och komfort för alla utomhusaktiviteter samtidigt som den skyddarmot skavsår och maximerar ullets naturliga egenskaper vilket gör strumpan idealisk för alla typer av väder.


Material

  • 64% NuWoll™ merinoull
  • 33% Nylon/polyamid
  • 3% Lycra fiber


Storlekar

  • Small (37-40 EU)
  • Medium (40,5-44 EU)
  • Large (44,5-47 EU)
Specifikationer
Skaftstorlek Medium
Material Merinoull
Kunder som köpte denna köpte också

Injinji löparstrumpa Trail MW Mini-C GRANITE

Trailstrumpa i coolmax med extra padding för dig som springer på stigar i skogen.
169,00 kr 159,00 kr
vi utrustar löpare