Vi är ledsna - denna produkt har sprungit iväg på sin sista löprunda och är inte längre tillgänglig

Julbo Venturi Zebra Light Fire

Vid ultralöpning, traillöpning eller långa MTB-lopp i tuff terräng då behöver du utrustning som du kan lita på. Sportglasögonen Venturi Zebra Light Fire från Julbo är designade för att hjälpa dig prestera max under tuffa förhållanden.
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Julbo
Tillverkarens artikelnr: JU4703122
EAN: 3660576283732
1.299,00 kr
1.295,00 kr

Designad för trail

Vid ultralöpning eller långa MTB-lopp i tuff terräng då behöver du utrustning som du kan lita på. Sportglasögonen Venturi Zebra Light Fire från Julbo är designade för att hjälpa dig prestera max under tuffa förhållanden.

De är strömlinjeformade och sitter tight runt ansiktet, de har ett bra grepp för att inte ramla av och är välventilerade för att motverka imma.

 

Fotokromatiska linser

Linserna i Venturi Zebra Light Fire är fotokromatiska, det innebär att de skiftar i mörkhet beroende på det omgivande ljuset. Befinner du dig i en mörkare omgivning, exempelvis i skogen då blir de ljusare för att släppa igenom mer ljus. Om du däremot befinner dig i öppen terräng eller i direkt solljus, då mörknar linserna.

Linserna ligger i kategori 1 till 3 enligt europeisk standard. Det innebär att sportglasögonen är lämpliga för starkt solljus, havs- och bergsmiljöer. Genomträngligheten för synligt ljus ligger på 16-80%.

Linserna är panoramiska för attt ge ett brett synfält vilket är fördelaktigt vid traillöpning och andra krävande aktiviteter. 

 

Egenskaper

Mått 

  • Linsbredd: 69 mm
  • Näsvidd: 16 mm
  • Skalmlängd: 117 mm

Protection Index

  • Enligt Standard EN1938

 

Samtliga Julbo-linser ger 100 % skydd mot skadlig UVA-, UVB- och UVC-strålning.

Kunder som köpte denna köpte också

Gococo Löparstrumpor Compression

Håll dig piggare och fräschare längre med kompressionsstrumpor. Det behagliga trycket över vadmuskeln ökar blodcirkulationen när du är aktiv, det gör att musklerna återhämtar sig effektivare.
Från 159,00 kr
vi utrustar löpare