Lidingöloppet 29 september

 

Sista-minuten tips

10% Rabatt

Använd rabattkod: lidingö så får du 10% rabatt på alla varor som vi tipsar om på denna sida!

Det är dags att se över utrustningen och vi har sammanställt en lista på sista-minuten-tips, för direktleverans från vårt lager:

 

1. Compressport startnummerhållare Racebelt

En No-brainer, du måste ha ett racebelt, håll kläderna fria från säkerhetsnålar

Beställ ditt Racebelt här

 

2. SaltStick Salttabletter 30 kapslar

Ta en tablett i timman under loppet för att hjälpa musklerna att inte krampa och förbättra kroppens förmåga att ta upp vätska. Ett måste under långa lopp, särskilt viktigt om det är varmt på tävlingsdagen. Missa inte detta tips!

Beställ dina Salttabletter nu

 

3. Compressport Visor Ultralight

I min värld finns inget så energidränerande som starkt solljus rätt i ansiktet.  Visor Ultralight tar hand om solen och du kan ägna dig åt löpningen, den väger i stort sett ingeting, bara 40 gr!, en investering du kan ränka hem snabbt ett soligt lopp.

Välj färg på din löparskärm nu!

 

Är du redo? 29 september så smäller det på Lidingö! 30 km löpning på klassisk bana tillsammans med 21499 andra löptokiga vänner. Lycka till!

Sortera på
Attribut

Compressport Löparstrumpor Racing Socks V2.1 Run High

En högt skuren allroundstrumpa som används av elitlöpare och motionärer världen över.
Från 119,00 kr

Compressport Startnummerhållare Racebelt

Nu slipper du krångla med säkerhetsnålar när du skall fästa nummerlappen på kläderna. Compressport Race BELT har tre fästen för att matcha hålen på de flesta startnummerlappar som används idag.
149,00 kr

Compressport vadskydd Calf R2 v2

Calf R2 v2 fungerar lika effektivt under ett hårt träningspass som efteråt för att skynda på återhämtningen. Calfs stabiliserar muskulaturen i underbenen och ökar blodcirkulationen för en snabbare återhämtning...
450,00 kr 299,00 kr

RAD Roller original massagebollar

RAD Roller är det mest funktionella massageredskapet på marknaden. Enkel att använda och så kompakt att den ryms i handväskan. Den fungerar överallt på kroppen, nu finns det inte längre något behov av en extra uppsättning händer för att du ska få den där massagen som din kropp längtar efter.
299,00 kr 295,00 kr
vi utrustar löpare