Löparstrumpor - Allround

Löparstrumpor är till skillnad från vanliga strumpor tillverkade i ett funktionsmaterial för att leda bort fukt och hålla dig torr och vid lagom temperatur under till löppass. De är nästan alltid markerade för vänster och höger fot och tillverkade så att eventuella sömmar och dämplingar inte finns på känsliga platser. Löparstrumpan bör sitta tight och ordentligt på din fot för att du inte skall kana omkring i skon, en bra löparstrumpa leder som sagt bort fukt, sätter press på rätt ställen, exempelvis hålfoten som snabbt tröttas ut vid långa och intensiva löppass. En bra löparstrumpa kan också ha dämpande detaljer som ger en mjukare fotisättning. Välj strumpor av mycket god kvalite, från varumärken som svenska Gococo eller Compressport

En god löparstrumpa skall

  • Hålla temperaturen i skorna behaglig
  • Förhindra blåsor och skav
  • Vara snygga

 

Sortera på
Visa per sida
Attribut

Compressport Löparstrumpor Racing Socks Ultralight Run Low

En ultralätt och väldigt lågt skuren löparstrumpa som trots sin lätta vikt (12 gr) ger fantastiskt stöd i hålfot och en välkommen ventilation.
225,00 kr

Compressport Löparstrumpor Racing Socks V2.1 Run High

En högt skuren allroundstrumpa som används av elitlöpare och motionärer världen över.
Från 156,00 kr

Compressport Löparstrumpor Racing Socks V2.1 Winter Run

Tillverkad i dubbla lager, först en silkesyta som ger en bekväm känsla mot huden, sedan ett lager bestående av en blandning merinoull och silke. Håller värmen väldigt bra, en strumpa för vinterlöpare.
325,00 kr 245,00 kr

Gococo Löparstrumpa Light Sport

Gococos Light Sport strumpa är låg och mycket lätt, en given följeslagare på löparpassen, men fungerar lika bra på gymmet eller i cykelskon
Från 99,00 kr

Gococo löparstrumpa Technical Cushion

Gococos Technical Cushion är en strumpa vi rekommenderar att nöta mil efter mil i. Med dämpning i häl och framfotsparti och tillverkad i ett snabbtorkande material motverkar strumpan skav och blåsor när du tränar.
129,00 kr 119,00 kr

Gococo löparstrumpa Technical Cushion High Wool

En ullstrumpan man drar på sig när utetemperaturen sjunker. Tillverkad i varm merinoull med egenskapen att hålla värmen även när det blir fuktigt. Förstärkt i häl och tå och med stödjande resår i hålfoten.
169,00 kr 125,00 kr
vi utrustar löpare