Löpstyrka

Runon har valt ut de produkter vi vet kommer göra skillnad för dig som springer långt eller mycket. Att träna sin löpstyrka är något vi löpare, handen på hjärtat nu, ofta slarvar med. Fast vi alla vet hur viktigt det är för att vi ska hålla oss skadefria och kunna prestera i spåret eller för att bli lite snabbare på favoritdistansen. Så skaffa en BRA träningsmatta och verktyg för att komma i gång, eller massera ut dina trötta muskler med en riktig foamroller. Tänk på att en stark hållning kraftigt förbättrar din löpekonomi, se till att nacke och axlar är i form!

Sortera på
Visa per sida

LifeLine Träningsmatta Powerhouse PRO Mat

En träningsmatta/Yogamatta tillverkad i miljövänligt material anpassad för intensiv träning, fitness, pilates, stretching och Yoga.
700,00 kr

LifeLine Träningsmatta Powerhouse Mat Olive

En extra tjock träningsmatta tillverkad med "Open-cell Technology" reducerar stötar som annars kan skada leder och muskelfästen. Perfekt underlag för alla typer av träning på hårda golv.
350,00 kr

LifeLine Power Chute, bromsskärm

Löpträna med Power Chute fallskärm / bromsskärm, det ökade luftmotståndet gör dig starkare och snabbare. Midjebälte och lina med snabbfäste ingår.
360,00 kr

LifeLine Flat Band Loops Kit i 3 motståndsnivåer

Perfekt för träning av isolerade muskelgrupper och för rehab efter skada, exempelvis träna upp rörlighet efter en stukning.
290,00 kr

LifeLine Progression Foam Roller

Massera själv trötta spända muskler och öka blodcirkulationen djupt ner i muskelvävnaden.
550,00 kr

LifeLine Econo-Shoulder Pulley Deluxe multiträningsredskap

Träna skuldror, axlar och nacke med detta all-in-one multiträningsredskap. En bra och avslappnad hållning är viktigt för din löpekonomi, och detta kan vara en del av nyckeln.
150,00 kr
vi utrustar löpare