Massage

När Runon letade varor till nya produktkategorin Prehab & Rehab handlade det i första hand att om att hitta en pålitlig tillverkare av massageprodukter som faktiskt gör skillnad för trötta muskler. Och vi fann RAD. Hög kvalitet och goda resultat snabbt och okomplicerat är vad vi fastnade för. Sedan hjälpte det ju att vi alla hade testat och redan ägde RAD produkter hemma, men det är ju en annan femma

  1. Rad Rod Massage roller
    Fantastisk för trötta benhinnor och vader, krycker ut knutor och är en plågsam jäkel.
  2. RAD Roller original massagebollar
    Liten och lätt att packa, gör lika ont på hela kroppen så detta är väl den mesta allround produkten. Hemsk i ryggslutet
  3. RAD Helix Foam roller
    Jag kanske inte trodde att den klassiska foamrollen faktiskt gick att återuppfinna, men det gjorde det. Kommer åt bra mycket bättre är originalen, dessutom betydligt nättare vilket gör det till en fröjd att stoppa undan. Den tar inte upp en garderob
Sortera på

RAD Helix Foam roller

RAD Helix är en anatomisk foam roller. Den anatomiska formen lättar på stelheter och rensar ut slaggprodukter för en hälsosam, öppen kroppshållning.
589,00 kr 550,00 kr

RAD Roller original massagebollar

RAD Roller är det mest funktionella massageredskapet på marknaden. Enkel att använda och så kompakt att den ryms i handväskan. Den fungerar överallt på kroppen, nu finns det inte längre något behov av en extra uppsättning händer för att du ska få den där massagen som din kropp längtar efter.
299,00 kr 295,00 kr

RAD Rod massage roller

Massageroller i smal design låter dig finjustera trycket under massagen, på så vis kommer du åt ömma punkter även på beniga områden.
469,00 kr 465,00 kr

RAD Atom massageboll

RAD Atom ger dig full kontroll, tack vare massagebollens storlek och perfekta hårdhet. Användes för att mjuka upp och få igång cirkulatoinen i de stora muskelgruperna.
420,00 kr 419,00 kr

RAD Rounds massagebollar

Rad Rounds massagebollar kommer i 3-pack, 3 storlekar speciellt utformade för att komma åt och massera ömmande punkter och lösa upp knutar i stela muskler.
199,00 kr 195,00 kr
vi utrustar löpare