Om Runon

Löpning i Kroatien

Oss löpare emellan. Runon drivs av löpare, vi vet hur viktigt det är att produkterna man använder vid löpning skall sitta bra för att inte skapa obehag eller skav, de skall hjälpa dig att prestera utan att märkas av, dessutom skall de vara slitstarka, behålla sina egenskaper i tvätt efter tvätt och motsvara förväntningarna i steg efter steg, mil efter mil... Därför arbetar vi med noga utvalda varumärken vars produkter sedan testas och utvärderas.

Vi som arbetar på Runon heter Tomas och Niklas, tillsammans har vi många års erfarenhet av webhandel och logistik, men det vi verkligen brinner för, det är löpningen. Niklas favoritdistans är 21km, han håller sig oftast på vägarna men har inget emot utmaningen och variationen som en härlig skogsrunda kan ge. Tomas är ultralöpare, han älskar att springa i skogen, en bra dag för Tomas är en heldag i ett par löparskor i en vacker nationalpark. 

Tillsammans driver vi Runon. Vår ambition är att erbjuda dig produkter av hög kvalité som är testade, utvärderade och recenserade, vi vill underlätta för dig att välja rätt produkt. Efter köpet är dina åsikter viktiga för oss, de är faktiskt nödvändiga för att vi skall lyckas med vår ambition, hur du upplever en produkt kommer att hjälpa en annan löpare att välja rätt utrustning, därför vill jag påstå att vi tillsammans driver Runon.

Miljömedvetenhet är ett ledord som har varit med oss från idé till färdig e-handelsplats, ett aktivt miljöarbete genomsyrar Runon i allt från val av leverantör till val av transportör, men även i våra egna processer. För varje order som kommer in skänker Runon en krona till naturskyddsföreningen. 

Tillsammans med dig kan vi göra den här världen till en lite bättre plats att springa på!

 

vi utrustar löpare