Vi är ledsna - denna produkt har sprungit iväg på sin sista löprunda och är inte längre tillgänglig

Puori D3 D-vitamin 120 kapslar

Under årets mörka månader behöver vi tillföra Vitamin D som kroppen annars tar upp via solens strålar. En tablett Pouri D3 per dag säkerställer kroppens behov av D-vitamin.
Lagerstatus: Finns i lager för direktleverans
Tillverkare: Puori
Tillverkarens artikelnr: 20201
EAN: 5710789000881
139,00 kr
118,00 kr

Puori D3 D-vitamin 120 kapslar

Bästsäljande D-vitamin löst i kallpressad kokosolja för bästa upptag.

D-Vitamin är en fettlöslig vitamin, vilket menas att kroppen inte kan ta upp den utan fett. Detta är anledningen till att vi har blandat D3-vitamin med kokosolja för att säkerställa maximal absorption. Detta gör att kapslarna naturligt har fått en annan färg. (Då kokosoljan är i fast form vid rumstemperatur så kan också strukturen på kapslarna te sig olika mot de gamla. Även lukten kan vara annorlunda.)

 

Vitamin D

D-vitamin bildas normalt i huden när vi vistas ute under soliga dagar och har en mängd funktioner i kroppen. Vintertid exponeras inte kroppen för tillräckligt mycket solljus, det innebär att kroppens depåer av D-vitamin töms, många människor ligger därför i riskzonen för D-vitaminbrist. 

Vitamin D3 bidrar till att bibehålla en normal benstomme, tänder, en normal muskelfunktion samt immunförsvarets normala funktion.

D-vitaminet i Puori D3 är hämtad från renat lanolin från får och är den form av D3-vitamin som solen skapar i din kropp. Puori D3 har en hög dos för bästa effekt.

Dosering

Vuxna och barn över 12 år: 1 kapsel per dag. Tas i samband med måltid. (D3-vitamin per kapsel: 62,5 µg, 625% RDI*)

Livsmedelsverket rekommenderar kosttillskott med 10 mikrogram (400 IE) D3-vitamin till alla barn under 2 år. Barn som inte äter D-vitaminberikade produkter eller fisk samt barn som inte vistas utomhus tillräckligt eller har mörk hudfärg kan behöva D-droppar upp till ungefär 5 år. Äldre som sällan vistas utomhus bör också äta tillskott av 10 mikrogram D3-vitamin. Gravida som inte äter D-vitaminberikade livsmedel eller som bär heltäckande klädsel rekommenderas D-vitamintillskott efter samtal med barnmorska.

 

Innehåll

Puori D3 innehåller 2500 IE (62,5 µg, 625% DRI*) D3-vitamin per kapsel.

Vitamin D3 Cholecalciferol 62,5µg (2500 IE), kokosolja.

Kapsel: gelatin från nötkreatur, konsistensmedel (glycerol), karamellfärg. 

*Dagligt referensintag

 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

 

Kunder som köpte denna köpte också

Injinji tåstrumpor för löpare Trail MW Crew Granite

En kraftig, varm och bekväm tåstrumpa anpassad för traillöpning höst, vinter och vår
179,00 kr 159,00 kr

Injinji tåstrumpor i merinoull Outdoor MW Mini-C Charcoal

Ultrastumpa från Injinji tillverkad i NüWool Merinoull för den ultimata fotkomforten och prestandan. Strumpan är som gjord för Ultralöpning men fungerar även bra för traillöpning och vandring.
199,00 kr 159,00 kr

Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Pouri M3 Magnesium är ett magnesium som passar löpare. Av av mycket hög kvalitet. Minskar trötthet och utmattning i musklerna, hjälper dig att undvika kramp och kan få dig att sova bättre.
229,00 kr 219,00 kr
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare