Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Pouri M3 Magnesium är ett magnesium som passar löpare. Av av mycket hög kvalitet. Minskar trötthet och utmattning i musklerna, hjälper dig att undvika kramp och kan få dig att sova bättre.
Lagerstatus: Finns i lager för direktleverans
Tillverkare: Puori
Tillverkarens artikelnr: 20101
EAN: 5710789000805
229,00 kr
219,00 kr

Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Mineraltillskott med magnesium och zink samt B6-vitamin och äppelsyra.

Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidation.

Äppelsyra hjälper till med absorptionen av mineraler och kan hjälpa att förebygga uppbyggnaden av mjölksyra i musklerna.

Puori M3 kombinerar de mest lättupptagliga och organiska formerna av magnesium och zink. Tillsammans med vitamin B6 och äppelsyra ökas upptaget i kroppen ytterligare.

Puori M3 är sammansatt så att du får i dig rekommenderat intag av dessa mäktiga mineraler magnesium och zink. Mineralerna tas från havsvatten och jord rik på dessa mineraler.

 

Magnesium för löpare

Magnesium är aktivt i över 300 processer i din kropp och spelar en viktig roll för normal muskelfunktion och för att minska trötthet och uttmattning av musklerna. Puori är ett bra magnesium för löpare och alla som lever ett aktivt liv då det kan vara svårt att få i sig tillräckligt i den normala kosten.

Dosering M3 Magnesium

Vuxna: 2-3 kapslar per dag.
Barn från 12 år: 1 kapsel per dag.

Tillverkaren avråder från att ta M3 Magnesium i kombination med mjölkprodukter.

Ta gärna M3 på kvällen en halvtimme innan du går och lägger dig för optimalt upptag.

 

Innehåll M3 Magnesium

Innehåll per 3 kapslar: Magnesiumtaurat och magnesiumglukonat, 300mg. Zinc Pikolinat, 15mg. Vitamin B6, 11mg. Äppelsyra, 300mg. Fettsyror av magnesiumsalter.

Kapsel tillverkad av gelatin från nötkreatur.

 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Tailwind Nutrition sportdryck Endurance fuel Stickpacks

Tailwind sportdryck i portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekväma att hantera under långpass. Riv bara upp förpackningen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för ännu en timme löpning! Inget kladd, inget stök.
25,00 kr

Tailwind Nutrition sportdryck fuel Stickpacks. Med koffein

Som Endurance fuel men med en Extra kick! Koffein har visat sig kraftigt öka prestationen under konditionsträning både vid hög och låg intensitet. Tailwind portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekvämt att hantera under långpass. Riv bara upp påsen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för en timme till! Inget kladd eller stök.
25,00 kr

Injinji tåstrumpor i merinoull Outdoor MW Crew

Tåstrumpa från Injinji i merinoull. Perfekt för ultralöpning eller långa vandringar i fjällen. En utmärkt löparstrumpa till vinterlöpning
229,00 kr 189,00 kr

Atsko Sportwash -Tvättmedel för träningskläder

Sportwash är ett tvättmedel som är skonsamt mot dina funktionskläder och mot naturen. Det tar effektivt död på de bakterier som orsakar illaluktande träningskläder. Fri från blekmedel, fosfater, mjukgörare och parfym. Rekommenderas av Runon!
49,00 kr 45,00 kr
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare