Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Pouri M3 Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning i musklerna.
Lagerstatus: Finns i lager för direktleverans
Tillverkare: Puori
Tillverkarens artikelnr: 20101
EAN: 5710789000805
229,00 kr
219,00 kr

Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Mineraltillskott med magnesium och zink samt B6-vitamin och äppelsyra.

Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidation.

Äppelsyra hjälper till med absorptionen av mineraler och kan hjälpa att förebygga uppbyggnaden av mjölksyra i musklerna.

Puori M3 kombinerar de mest lättupptagliga och organiska formerna av magnesium och zink. Tillsammans med vitamin B6 och äppelsyra ökas upptaget i kroppen ytterligare.

Puori M3 är sammansatt så att du får i dig rekommenderat intag av dessa mäktiga mineraler magnesium och zink. Mineralerna tas från havsvatten och jord rik på dessa mineraler.

 

Magnesium

Magnesium är inblandat i över 300 processer i kroppen och spelar en central roll för normal muskelfunktion och för att minska trötthet och uttmattning.

 

Dosering

Vuxna: 3 kapslar per dag.
Barn från 12 år: 1 kapsel per dag.

Tillverkaren rekommenderar att du inte tar M3 med mjölkprodukter.

Ta gärna M3 på kvällen en halvtimme innan du går och lägger dig för optimalt upptag.

 

Innehåll

Innehåll per 3 kapslar: Magnesiumtaurat och magnesiumglukonat, 300mg. Zinc Pikolinat, 15mg. Vitamin B6, 11mg. Äppelsyra, 300mg. Fettsyror av magnesiumsalter.

Kapsel tillverkad av gelatin från nötkreatur.

 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

 

 

 

 

 

 

Kunder som köpte denna köpte också

Puori O3 Flytande Omega-3 150 ml

Puori flytande O3 är en ultraren fiskolja med frisk smak av citrus. Det finns ingen smak av fisk, så ta den direkt med en sked, blanda den i din favoritsmoothie, eller häll på toppen av din sallad. Det har aldrig varit enklare att njuta av de friska omega-3-fettsyrorna som kroppen behöver.
269,00 kr

Puori D3 D-vitamin 120 kapslar

Under årets mörka månader behöver vi tillföra Vitamin D som kroppen annars tar upp via solens strålar. En tablett Pouri D3 per dag säkerställer kroppens behov av D-vitamin.
139,00 kr 129,00 kr
vi utrustar löpare