Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Pouri M3 Magnesium är ett magnesium av absolut högsta kvalitet, bidrar till att minska trötthet och utmattning i musklerna, undvik krampen.
Lagerstatus: Finns i lager för direktleverans
Tillverkare: Puori
Tillverkarens artikelnr: 20101
EAN: 5710789000805
229,00 kr
219,00 kr

Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Mineraltillskott med magnesium och zink samt B6-vitamin och äppelsyra.

Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidation.

Äppelsyra hjälper till med absorptionen av mineraler och kan hjälpa att förebygga uppbyggnaden av mjölksyra i musklerna.

Puori M3 kombinerar de mest lättupptagliga och organiska formerna av magnesium och zink. Tillsammans med vitamin B6 och äppelsyra ökas upptaget i kroppen ytterligare.

Puori M3 är sammansatt så att du får i dig rekommenderat intag av dessa mäktiga mineraler magnesium och zink. Mineralerna tas från havsvatten och jord rik på dessa mineraler.

 

Magnesium

Magnesium är inblandat i över 300 processer i kroppen och spelar en central roll för normal muskelfunktion och för att minska trötthet och uttmattning.

Dosering

Vuxna: 3 kapslar per dag.
Barn från 12 år: 1 kapsel per dag.

Tillverkaren rekommenderar att du inte tar M3 med mjölkprodukter.

Ta gärna M3 på kvällen en halvtimme innan du går och lägger dig för optimalt upptag.

 

Innehåll

Innehåll per 3 kapslar: Magnesiumtaurat och magnesiumglukonat, 300mg. Zinc Pikolinat, 15mg. Vitamin B6, 11mg. Äppelsyra, 300mg. Fettsyror av magnesiumsalter.

Kapsel tillverkad av gelatin från nötkreatur.

 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

 

 

 

 

 

 

Kunder som köpte denna köpte också

Tailwind Nutrition sportdryck Endurance fuel Stickpacks

Tailwind portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekvämt att hantera under långpass. Riv bara upp påsen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för en timme till! Inget kladd eller stök.
25,00 kr

Tailwind Nutrition sportdryck Caffeinated fuel Stickpacks

Som Endurance fuel men med en Extra kick! Koffein har visat sig kraftigt öka prestationen under konditionsträning både vid hög och låg intensitet. Tailwind portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekvämt att hantera under långpass. Riv bara upp påsen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för en timme till! Inget kladd eller stök.
25,00 kr

Compressport Vattenflaska 750ml

Alltid viktigt att ha vätska till hands när du tränar hårt eftersom vätskebrist kraftigt försämrar din prestationsförmåga.
95,00 kr

Puori O3 Omega-3 120 kapslar

Pouri O3 Omega-3 har flera hälsoeffekter så som reparation och återbyggnad av celler. Omega-3 har en positiv påverkan på njurarna och vårt immunförsvar samt minskar blodets levringsförmåga och minskar därför risken för blodpropp.
289,00 kr 249,00 kr
vi utrustar löpare