Vi är ledsna - denna produkt har sprungit iväg på sin sista löprunda och är inte längre tillgänglig

Puori O3 Flytande Omega-3 150 ml

Puori flytande O3 är en ultraren fiskolja med frisk smak av citrus. Det finns ingen smak av fisk, så ta den direkt med en sked, blanda den i din favoritsmoothie, eller häll på toppen av din sallad. Det har aldrig varit enklare att njuta av de friska omega-3-fettsyrorna som kroppen behöver.
Lagerstatus: Finns i lager för direktleverans
Tillverkare: Puori
Tillverkarens artikelnr: 20002
EAN: 5710789000775
269,00 kr
265,00 kr

Puori O3

Fiskolja är en flyktig olja, vilket är anledningen till att den behöver skydd. I denna flytande O3, finns skyddet genom att fiskolja blandats med en av de mest stabila oljorna, medium triglycerid (MCT) olja. MCT-olja fungerar som en buffert för fiskolja. Dessutom, innehåller O3 några av de mest kraftfulla antioxidanterna  från rosmarinextrakt. Detta håller oljan stabil, frisk och fri från fiskliknande smak och lukt.

 

För ett hållbart fiske

Puori anser att ett hållbart fiske är lika viktigt som att erbjuda kvalitetsolja. Det är därför de är godkända av Friends of the Sea, vilket innebär att de följer fiskemetoder som skyddar miljön. Dessutom ska varje O3 parti testas av International Fishoil Standards. Puori får genomgående de högsta fem stjärnorna för kvalitet, säkerhet och renhet. Testresultat finns på IFOS webbplats.

 

Dosering

5 ml (1 tsk) dagligen.

En tesked flytande O3 innehåller 2081 mg av omega-3-fettsyror med en hög koncentration av de essentiella fettsyrorna EPA och DHA. Dessa fettsyror hjälper till att hålla ditt hjärta friskt.

 

Innehåll

Ingredienser: Naturlig högkoncentrerad fiskolja (EPA, DHA), andra omega-3 fettsyror, naturlig vegetabilisk olja (MCT från kokos), naturlig citronsmak antioxidationsmedel (blandade tokoferoler), rosmarinextrakt.

- 5:2 EPA:DHA förhållande
- 2081 mg omega-3 per portion
- 1200 mg MCT-olja per portion
- Dubbelt molekylärt destillerad
- Kallfiltrerad

 

 Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Kunder som köpte denna köpte också

Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Pouri M3 Magnesium är ett magnesium som passar löpare. Av av mycket hög kvalitet. Minskar trötthet och utmattning i musklerna, hjälper dig att undvika kramp och kan få dig att sova bättre.
229,00 kr 219,00 kr
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare