RAD

RAD säljer inte bara redskap för självmassage, de har ett helt koncept med utbildning och träning också.

Men för Runon handlar det i första hand att om att hitta en pålitlig tillverkare av massageprodukter som faktiskt gör skillnad för trötta muskler. Och det gör RAD. Hög kvalitet och goda resultat är vad vi fastnade för. Ett exempel är favoriten Rad Rod Massage roller som är en pina att använda på trötta vader. Men resultatet? Wow!

Vår top tre lista med RAD-produkter är

  1. Rad Rod Massage roller
  2. RAD Roller original massagebollar
  3. RAD Helix Foam roller
Sortera på

RAD Helix Foam roller

RAD Helix är en anatomisk foam roller. Den anatomiska formen lättar på stelheter och rensar ut slaggprodukter för en hälsosam, öppen kroppshållning.
589,00 kr 550,00 kr

RAD Roller original massagebollar

RAD Roller är det mest funktionella massageredskapet på marknaden. Enkel att använda och så kompakt att den ryms i handväskan. Den fungerar överallt på kroppen, nu finns det inte längre något behov av en extra uppsättning händer för att du ska få den där massagen som din kropp längtar efter.
299,00 kr 295,00 kr

RAD Rod massage roller

Massageroller i smal design låter dig finjustera trycket under massagen, på så vis kommer du åt ömma punkter även på beniga områden.
469,00 kr 465,00 kr

RAD Atom massageboll

RAD Atom ger dig full kontroll, tack vare massagebollens storlek och perfekta hårdhet. Användes för att mjuka upp och få igång cirkulatoinen i de stora muskelgruperna.
420,00 kr 419,00 kr

RAD Rounds massagebollar

Rad Rounds massagebollar kommer i 3-pack, 3 storlekar speciellt utformade för att komma åt och massera ömmande punkter och lösa upp knutar i stela muskler.
199,00 kr 195,00 kr
vi utrustar löpare