Löparstrumpor - Tåstrumpor

Tåstrumpan är speciellt anpassad för att skydda dina tår från blåsor men samtidigt ge dem utrymme att röra sig i löparskon.

Tåstrumpor är en perfekt löparstrumpa för alla och passar i alla sortes skor, men i dina Fivefinger är de såklart ett måste.

Många som springer i tåstrumpor för första gången får ofta en aha-upplevelse och få går tillbaka till vanliga strumpor igen. Många upplever fötterna som torrare efter en lång svettig löpning eftersom varje tå omsluts av strumpan. Själv blir jag mindre trött i min framfot under långa turer, jag spänner tårna mindre och får bättre löpekonomi.

Ska du börja någonstans rekommenderar vi denna härliga strumpa med massor av löpkänsla:

  1. Injinji Run löparstrumpa No-Show tåstrumpa

 

Sortera på
Attribut

Injinji Outdoor MW Crew

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull för den ultimata fotkomforten och prestandan. Strumpan är som gjord för ultralöpning eller långa vandringar.
229,00 kr 195,00 kr

Injinji löparstrumpa Trail MW Mini-C GRANITE

Trailstrumpa i coolmax med extra padding för dig som springer på stigar i skogen.
169,00 kr 165,00 kr

Injinji löparstrumpa Run No-Show tåstrumpa

En lågt skuren löparstrumpa med mycket löpkänsla. Med Coolmax och förstärkt häl sitter den låga tåstrumpan riktigt bra på foten.
139,00 kr 129,00 kr

Injinji löparstrumpa Womens Run LW No-Show

En underbar löparstrumpa med mycket löpkänsla. Tillverkad i Coolmax material och med förstärkt häl sitter den låga tåstrumpan mycket väl på foten. Just denna modell är speciellt utvecklad till kvinnor med något smalare fötter än många män.
139,00 kr 129,00 kr
vi utrustar löpare