Vi är ledsna - denna produkt har sprungit iväg på sin sista löprunda och är inte längre tillgänglig

Compressport Löparväst Ultrun 140g Pack Woman

En löparväst framtagen för kvinnor, utvecklad för att sitta bra utifrån en kvinnas anatomi. Fullproppad med innovativa funktioner där varje detalj har ett syfte och inget har lämnats åt slumpen.
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Compressport
Tillverkarens artikelnr: BACK3001
EAN: 7640163799583
1.495,00 kr
1.195,00 kr

Ultrun 140g innovativ, ultralätt löparväst för kvinnor

Innovation har stått i fokus för Compressports Ultrun, den finns i två versioner; denna och en speciellt anpassad för män.

En tanke bakom allt

Compressports utvecklare fick i uppdrag att ta fram en ryggsäck för löpning som skulle vara ultralätt och inte göra dig för varm, den fick inte ha några tryckande punkter mot kroppen som kunde ge upphov till skav, den fick inte studsa upp och ned ens om man sprang nedför branta berg, ryggsäcken skall inte ha några dragkedjor som fryser eller krånglar och den skall inte ha några onödiga funktioner, med andra ord produkten skall vara genomtänkt in i minsta detalj...

Resultatet blev Compressport Ultrun 140g Pack Woman

Den här väskan är anpassad efter en mans anatomi, men det finns också en motsvarande ryggsäck gjord för män: Compressport Ultrun 140g Pack Man.

Vätskekapacitet

På bröstet rymms 2 x 250 ml softflaskor. (ingår ej) 
Dessutom har du en ficka för på ryggen som rymmer 1,5l vätskeblåsa. (ingår ej)

Övriga fickor

På bröstet finner du också två meshfickor, dessa passar perfekt till exempelvis gels, bars eller din mobiltelefon.  Det finns ytterligare en ficka på var sida utmärkta att förvara skräp i tills man passerar en soptunna.

 

 

 

Kunder som köpte denna köpte också

Tailwind Nutrition sportdryck Endurance fuel Stickpacks

Tailwind sportdryck i portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekväma att hantera under långpass. Riv bara upp förpackningen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för ännu en timme löpning! Inget kladd, inget stök.
25,00 kr

Tailwind Nutrition sportdryck prova på paket, 7 goda smaker.

En mix av alla smaker! Det här alternativet skall du välja om du är osäker på vilken smak som är din favorit, eller om du är typen som vill variera dig, för skall man konditionsidrotta en hel dag, då kan det vara gott att variera smaken...
175,00 kr 155,00 kr

Tailwind Nutrition sportdryck fuel Stickpacks. Med koffein

Som Endurance fuel men med en Extra kick! Koffein har visat sig kraftigt öka prestationen under konditionsträning både vid hög och låg intensitet. Tailwind portionspåsar är perfekt att använda under tävling, men också väldigt bekvämt att hantera under långpass. Riv bara upp påsen, häll ner innehållet i flaskan och du är redo för en timme till! Inget kladd eller stök.
25,00 kr

Compressport Pannband / Headband ON/OFF

Bekvämt ultralätt pannband från Compressport, sydd i ett material som är ventilerande och torkar flera gånger snabbare än ett traditionellt pannband.
179,00 kr 119,00 kr
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare