Vi är ledsna - denna produkt har sprungit iväg på sin sista löprunda och är inte längre tillgänglig

Wilja Labs pendlarryggsäck The Dedication Series

The Dedication Series är en lätt ryggsäck för pendlare på såväl cykel som i löparskor. Med sina ynkliga 300 gram rymmer den vansinnigt väldigt mycket.
Lagerstatus: Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Tillverkare: Wilja Labs AB
Tillverkarens artikelnr: 0005
899,00 kr
495,00 kr

The Dedication Series

Har en volym på 18 liter, det innebär att ryggsäcken rymmer vätskeblåsor på upp till 2 liter och ändå har du gott om plats för packning.

Inredning

Invändigt finns två större fack för vätskeblåsa och lättare packning som extra kläder eller en jacka. Det största facket har fästen så att du kan fixera en bärbar dator. I midjan finns två fack för gel, bars, cykelverktyg eller mobiltelefon. På utsidan finns ytterligare 2 fack för vattenflaskor samt ett fack med dragkedja baktill.

Passform

The dedication series har en tight passform Ryggsäcken är av typen Unisex och passar såväl kvinnor som herrar. På axelremmarna och baktill finns reflexer för ökad säkerhet när du springer, cyklar eller går i mörker.

Egenskaper

The Dedication Seriesär tillverkad i slitstark nylon som är vattenavvisande Snabbtorkande Ryggsäcken är svart och vit

Vi har topptestat ryggsäcken under pendlingar till jobbet under vintern, läs gärna våra tips kring jobbpendling i löparskor och vår test av Wiljas pendlingsryggsäck i vår blogg

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
vi utrustar löpare